tisdag, mars 01, 2011

Barnrum, inspiration


Spetstyg skall även fästas under kistan (samt byrålådan som inte syns på bild)


Vimplarna har jag sytt själv (har även sålt liknande till över 20 nöjda kunder)
Dockan är från mitt barnrum, över 25 år gammal :)

Finaste dopklänningen som Anton fått låna från tant Mia
Vitrinskåpet skall tapetseras och knopparna skall bytas ut


Alla gosedjur samlade i Antons moseskorg

Vitrinskåpet till barnrummet (som jag använder som klädskåp) har jag fyndat på blocket (tack Marlene som hjälpte mig bära hem den), jag har satt lite spetstyg i underkanten för att skapa en mer romantisk känsla.

Antons baby/barnrum är snart klar, det är lite småsaker kvar:
 • Tapetsera vitrinskåpet
 • Köpa nya knoppar till byrålådan samt vitrinskåpet
 • Sy nya vimplar i en mjukare färg
 • Fästa spetskant under leksakskistan och byrålådan

16 kommentarer:

 1. Oooh va fint! Gillar verkligen braskamminen också... Det kommer bilder. Men ibland fotar man bara en massa skit bara för att ha bilder haha menmen det kommer. =)Ja man kan bli helt coco om man börjar tänka på att det växer en människa i magen, gaaalet! Men haha hur stoppar man in mjölken i näsan då? Jag glömde fråga det.

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint!! Vad roligt att du lyckades fynda klädskåp på blocket! Jag sitter varje dag och hoppas på samma tur jag med ;)

  Gud vilken snygg kakelugn Anton har!! Jag blir sååå avundsjuk! ;) Jag vill också ha!!! =)

  Massa kramar på er snyggingar!!

  SvaraRadera
 3. Ja det blir ganska tidigt att gå tillbaka men då maken även ville vara hemma så kunde jag inte neka honom de hehe, nästa barn så får han ingen ledighet alls :P.

  Men fikan kan vi ändå hinna med, jag är i princip helt fri just nu :)Säg bara till när du kan så ska vi boka in det så våra lillfisar får träffas!

  SvaraRadera
 4. Jo men det har du nog rätt i, det börjar komma mer och mer likheter för varje dag nu :D Hon har pappas näsa och pappas mun, men ögonen kan hon nog ha fått från mig :D Kram

  SvaraRadera
 5. Gud va fint han har det. Jätte jätte fint! Duktig du är. Skrattade gott åt inläggen nedan. Du är rolig! Kram

  SvaraRadera
 6. Tack snälla.... <3

  Vilket mysigt rum din lilleman börjar få, gillar att alla gosedjuren är samlade i hans korg, fint.
  KRAM

  SvaraRadera
 7. OH va fint du gjort det gamla skåpet! Så duktigt (hur har du hunnit? Imponerad! vilket fynd!/kram M

  SvaraRadera
 8. Vad kul att se, trodde först det var en bild från en katalog =) ser att du med gillar vitt.

  Härlig bild längre ned förresten, där du lagt en filt runt nappflaskan hahaha smart idé.

  SvaraRadera
 9. Barnrum är ju så roliga att inreda!

  SvaraRadera
 10. Super fint!!

  Haha, ang skrytmammor så är det roligt hur mammor kan bete sig ibland. Min pappa skryter fortfarande om oss och det är så pinsamt....

  SvaraRadera
 11. Åh vad fint du har gjort. Älskar spetsen under skåpet. Ville också ha ett vitrinskåp men hittade inget bra. Får satsa på de till nästa barn. Colin har heltäckningsmatta i sitt rum de är den bästa investeringen jag gjort

  Vet att de inte vart några bilder men har inte haft nån data. Beställ viljande av Josse du dom e goda;)

  SvaraRadera
 12. Vad tjusigt du har gjort!! Den där dockan var lite läskig. Skulle inte vilja stöta på henne i en gränd....... ;)

  SvaraRadera
 13. super snyggt! måste bara få fråga om din bakgrund? var kommer du ifrån? väldigt svårt att avgöra :)

  SvaraRadera
 14. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

  Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på era barnrum så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker som vi gillar. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp".

  Bästa hälningar
  Ulrika

  SvaraRadera