lördag, januari 22, 2011

Fylle blogg!

Andra fylle smsar... Jag fyllebloggar .... Saknar min lilla chuchu!!! Jag dör för hans säöta minihänder!!! Längtatr till om 2 timmar då jag ska hämta upp honom från svärmor!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

  1. Sorry att jag är seg med att svara. Ang pressen från alla runtomkring när det gäller amning så säg bara fuck you till dem, ingen har med det att göra. det är HELT upp till DIG och ingen annan! DU måste må bra, och Anton måste må bra, resten är skit samma! Ta inte åt dig av vad andra säger även om det kan vara svårt. Säg som det är, att det var för mycket stress och det gjorde att du inte mådde bra vilket påverkade anton negativt. Egentligen ska du inte behöva förklara dig överhuvudtaget!

    Hoppas din man stöttar dig iallafall? Jag har haft tur och fått stöd från både min mamma svärmor och min sambo. Men visst mår man dåligt när det gäller amningen pgr av all jäkla press från barnmorskor, andra mammor, osv. Nu bryr jag mig inte alls :) Mila mår som en prinsessa, jag mår superbra, & Adam kan hjälpa till & ge flaska på nätterna, helt jävla perfekt! Skiter i vad andra tycker. Huvudsaken är ju att vi mår bra :)

    Hoppas du hade en trevlig utekväll ;) kramar

    SvaraRadera