tisdag, januari 18, 2011

Idag leker jag hemmafru och internetshoppar....

En snygg skjorta, pris: 299 kr
Armband, pris: 199 kr
Ring, pris: 179 kr
 Kan man inte gå till butiken så får butiken komma till mig :), Jag såg nyss att mango numera har en onlineshop och de fraktar till Sverige! woohoooo....

Jag beställde en fin skjorta och lite accessoarer

5 kommentarer:

 1. Åh jag älskar armbandet!! ;) Skitsnyggt!!

  SvaraRadera
 2. Vet du vad anna, ärligt talat är den där jäkla amningahysterin inte klok! Självklart ska man amma om det funkar för en själv & ens bebis. Men man ska fan inte behöva må dåligt över det & de tror jag många mammor gör, speciellt om det är första barnet. Jag mådde skit den dagen jag gav upp amningen, grät i stort sett hela dagen & kände mig som en dålig mamma. Men så pratade jag med min mamma & hon fick mig att inse hur dumt de va att jag mådde så dåligt över de. Hon sa att om jag mådde dåligt så mår ju inte mila bra heller. Vi kämpade med amningen & mila var jätte frustrerad eftersom hon inte blev mätt, jag grät och hon grät, de var för mycket stress. Nu när hon bara äter ersättning så mår vi båda jättebra, hon sover superbra, dessutom kan adam hjälpa till på nätterna så de funkar mycket bättre för oss såhär. Mila går upp i vikt, är pigg & glad så jag skiter i vad folk säger om amning, adam fick ersättning från dag 1 när han föddes & han är inte efterbliven..eller ah, de kan väl disskuteras ;) heheh skämt & sido,
  du ska absolut inte må dåligt över att du slutar amma!! Men jag förstår precis vad du menar. Det känns nästan som att man bör skämmas när man säger att man inte ammar längre. Här i england har dom amningshysteri men den är inte i närheten av hur de är i sverige. Det är mer ok att ge ersättning här, man blir inte dömd på samma sätt, som tur är.

  Tänk såhär, när DU mår bra så mår anton bra!
  Han känner av om du mår dåligt, är stressad & frustrerad. Ge honom ersättning & njut av att vara mamma :) så länge han går upp i vikt & verkar må bra. Det kan vara knepigt att hitta rätt ersättning, vi har bytt 2 ggr för mila spydde jättemycket på första, på andra var hon grinig o sov jättedåligt. Nu har vi en tredje för känsliga magar som funkar superbra :)

  Jag förlorade mycket blod för att jag sprack väldigt mycket, min puls & blodtryck var superlågt, blev vit som ett lakan och mina läppar var blåa. Jag minns inte speciellt mycket från förlossningen eller dagarna efter. Men det var de absolut jobbigaste jag gått igenom någonsin. Vanligtvis syr barnmorskan efter ifall man spruckit, men jag sprack väldigt illa tydligen så dom satte epidural efter förlossningen, och rullade in mig i en operations sal så en läkare fick sy så de blev mycket "snyggare" gjort. Nu är allt som vanligt därnere tack & lov.

  Sorry, blev väldigt långt :)
  Kram på dig & skit i vad andra säger.
  Om du mår bra så mår bebis bra, kom ihåg det!
  Man ska inte amma om man mår dåligt, inte värt det!

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för ditt tips! :-)
  Jag ollade hur en sån napp såg ut och den liknar en som jag redan har hemma, dock är den inte av det märket! Sen ammar jag med amningsnapp så än så länge har han inga problem att ta flaska också.
  (Han fick lite flaska redan på bb och har ibland fått då jag pumpat ur så han är lite "van" eller hur man säger)

  MEn märker OM det skulle bli förvirrat för han ska jag absolut kika närmare på en sån! :-)

  Kul med internet shopping! Himla smidigt också! ;-)

  SvaraRadera
 4. Tack för länken! Det är ett vitrinskåp men som man enkelt kan göra om till en garderob för lillan :). Får kika runt lite till för att se om det finns annat innan man slår till. Har inte tänkt lämna henne i eget rum förren hon kan gå så att hon kan kliva ur sin säng själv om det skulle vara något.

  SvaraRadera
 5. Härligt med lite shopping, såväl online som i butik. Men väldans bekvämt online när man är höggravid har jag upptäckt =)

  SvaraRadera