måndag, januari 17, 2011

Gap har frakt till SverigeJag hade totalt missat det men tydligen kan man beställa saker från GAP och få det skickat direkt till Sverige... Jag passade på att köpa lite smått :)

4 kommentarer:

 1. Jo det är bara bra med oss :) lillan är 5 veckor nu, och det har gått jättebra hitills, hon har haft några nätter då hon varit otröstlig, och visst har jag gråtit ett par gånger av frustration. Men utöver det så har hon varit superbra! Hon äter som bara den, och växer så sjukt snabbt! Grejen är den att jag inte ammar längre, ammade bara 2 veckor sen tog mjölken slut. Förmodligen berodde det på den svåra förlossningen, eftersom jag förlorade så mycket blod och fick blodtransfusioner i 8 timmar dagen efter så gjorde det att mjölken inte kom alls först, därefter började den rinna till litegrann men det funkade inte alls bra tyvärr, hon blev aldrig mätt, jag hade inte nog med mjölk och det var för mycket stress, dessutom var jag ganska "lost" dagarna efter förlossningen käkade jättestarka smärtstillande + 2 kurer med antibiotika. Så första veckan/veckorna efter förlossningen var superjobbiga för mig. Nu har det blivit lättare dock :) Hon äter en väldigt bra ersättning hur som helst, och sover oftast som en liten prinsessa på natten ofta 4-6 timmar i sträck. Hur sover Anton om nätterna? Ammar du mycket? Creds för att du orkat med det! kram

  SvaraRadera
 2. det visste inte jag heller! gap som har så mycket sött! bra tips

  kram sötis!

  SvaraRadera
 3. Sv. Joda Jennifer får sempers droppar varje dag. Men nu är det inte magen som är problemet längre. Hon är helt enkelt bara väldigt klängig och sällskapssjuk. Vilket är riktigt jobbigt! Värre än magproblemen faktiskt.. för mig då..

  SvaraRadera
 4. WOW! nu väntar vi bara på att RL oxå ska shippa direkt. /M

  SvaraRadera