måndag, maj 31, 2010

Helgen...


Mina föräldrar kom hem från deras semester och hade tydligen haft det hur mysigt som helst, de var som nykära igen :)


De hade med sig massor med presenter men mestdels till mig (för att jag ska föda mitt första barn) och till syrran för att hon precis fött sitt andra barn.

Jag hade i stort sett bönat och bett mamma att inte köpa någonting och att hon enbart skulle njuta av semestern... min mamma är lite envis ;)

Så det blev massor med söta babykläder, en ursnygg babyfilt, bärsele från babybjön och huvudskydd mm... men bäst av allt var att jag fick min fina fina fiiiinnnnaaaa Gucci skötväska som jag hade önskat mig, det var tydligen ett helvete att få tag på den då den var slutsåld överallt.. med de hade hittat en tillslut :) ÅÅÅÅÅ TACK VÄRLDENS BÄSTA MOM AND DAD!

6 kommentarer:

 1. Babybjörn är inte så bra för barnet. KOlla in ergonomiska bärselar på nätet. Om din bebbe gillar att bli buren, så kan du köpa en sån. Lite dyrare än BabyBjörn dock

  Ps Du vet att det bara är farstafolk som går runt med Gucciskötväska va.....! Finns många oskrivna regler i babyvärlden!

  SvaraRadera
 2. :) fina grejer det där, nästan så man tror att det kommer en pojke med storken. bättre ljus på bilderna tack...

  SvaraRadera
 3. just ja :) snyggt skötväska! (men jag har förstås flyttat från lidingö till södra delen av stan därav min kassa smak ;P)

  SvaraRadera
 4. tycker du är underbar! :)

  SvaraRadera
 5. Äh.. babybjörn är mysig för mig, ungen får klara sig själv ;) ergonomiska bärselar är så fula...

  Ang gucciväskan så.... I woulden't know, umgås inte i farsta så ofta ;) hehehe

  SvaraRadera
 6. Men du är ju förortsbrud. Dessutom e väskan fejk. De har slutat göra svarta Gucci-skötväskor.......

  SvaraRadera