söndag, oktober 17, 2010

Alicia Keys fick en son!

Och hon döpte honom till Egypt Daoud Dean, men hon var ju beräknad till början av november... hur gick detta till? jag vill också föda nu :(

2 kommentarer:

  1. Vilket vackert par :) Hon var så fin som gravid.

    SvaraRadera
  2. Ja vi fick tips från sambons arbetskamrat som precis fått barn för några veckor sen, dom sa att det bästa köpet dom gjort var deras babysitter med vibrator i. Så fort deras son gråter, eller har svårt att sova, så sätter dom honom i den och slår på vibratorn och han blir knäpptyst och slocknar på en gång. Vi skulle köpa en babysitter iallafall, så passade på att köpa en lite mer avancerad med vibrator, som också kan spela visor & imitera mammans hjärtljud när bebis ligger i magen. Håller tummarna för att den funkar på våran lilla tjej bara ;)

    förresten, du är ju några veckor före mig.. har du haft massa sammandragningar där det nästan gör ont i livmoderhalsen/tappen?
    Senaste 2-3 nätterna har jag fått sammandragningar och en värk som liknar mensvärk och så "sticker" det i livmoderhalstappen, riktigt obehagligt! Men vet inte om man borde kolla upp det eller om det är normalt?!

    SvaraRadera