tisdag, oktober 05, 2010

En fråga, help me!

En stor förvirring har uppstått (i min lilla hjärna), min fråga är:

Hur svarar ni på folk som skriver i er kommentarfält? skriver ni också svaret i kommentarfältet eller går ni till deras blogg och svarar under senaste inlägget?

Hur ska man göra???

11 kommentarer:

 1. jag svarar på personens blogg ifall dom skriver den. :)

  & som svar på din kommentar ;) ja visst ser den koftan mysig ut! tänkte att den borde ju passa perfekt när de bara är 2 knäppen precis ovanför magen, så magen borde ju få plats :)

  SvaraRadera
 2. Bra fråga, jag brukar göra både och men det kan ju vara lite klurigt att minnas alla kommentarer man lagt om bloggskrivaren svarar på sin egen blogg. På de bloggar jag besöker dagligen svarar jag i deras egna bloggar.

  SvaraRadera
 3. Bra fråga! Jag svarar nästan alltid i deras blogg, det verkar vara comme il faut. Men om de som frågat inte har någon blogg svarar jag såklart i min egen blogg.

  SvaraRadera
 4. Jag svarar alltid på kommentarer i kommentarförfattarens blogg. Annars är det ju svårt att se vad jag skrivit om jag gör det i min blogg.

  Du är supersnygg som gravid! Synd att du inte bloggar på Minbebis.com!

  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Har dock ingen blogg men jag läser andras bloggar och bloggaren svarar i sin egen bloggkommentar. Tex: "hej ana, ska du inte föda snart så mina pojkar kan komma och terrorisera honom lite". / Jasmine
  Då svarar du lilla anna : "Jasmine: joo vi väntar fortfarande och ser fram emot besök, dock inte terrorisera mitt barn!" haha JA anna jag e lite smått uttråkad!

  SvaraRadera
 6. Jasmine: Tacka för din input, jag ska tänka på det ;)

  Krya på dig nu :)

  SvaraRadera
 7. :) Ja absolut! Jag är en av grundarna! =)

  SvaraRadera
 8. du vet juh hur ja gör... ja skriver svaren i ett inlägg dvs inte i nåns kommentarfält =)

  kram

  SvaraRadera
 9. Ja man får försöka äta så järnrik mat man kan..så slipper man de där järntabletterna...kött är ju bra men tyvärr har jag haft lite svårt för att äta det på senare tid...är i v26 så vi får hoppas att värdet går upp till nsta bm-besök=)
  Tror skötväskan jag bestllde hette dash deluxe..om jag inte minns fel!

  Jag brukar gå in och kommentera i bloggarens blogg..vet man inte vem det är så är det ju kul att få en liten bild på vem det är som skrivit!

  SvaraRadera
 10. Jag brukar svara på min egen blogg, men förstår att personen kanske inte ser svaret då, så jag har börjat svara i personens blogg mest nu.

  SvaraRadera
 11. Som vi brukar göra.... på varandras! :)

  Hur mår du och magen? Vi har inte långt kvar nu! Du är jättefin me din lilla mage :)

  SvaraRadera