onsdag, december 15, 2010

Är jag en dålig mamma?

Är jag en dålig mamma för att jag inte byter min Facebook bild till en bild på Anton? Eller att jag inte har ett helt album med bilder på honom (på Facebook)

Det känns som om jag är det.... Alla andra har så fina bilder ute med sina älsklingar...

Jag är för egoistisk, han har ju redan tagit så mycket ifrån mig... Ska han verkligen få min Facebook också?

Nä... Jag är nog en dålig mamma, en bra mamma hade nog gjort det och varit stolt :'( BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

11 kommentarer:

 1. Det går ganska bra, han sover bra men det ätt frustrerande när han ibland blir otröstlig, varken bröstet, byta blöja, kramas eller vagga fungerar, eller man ska helst göra en kombo av alltihop samtidigt, men så fort han somnat eller tystnat och kollar med sina stora ögon så är det glömt konstigt det där. ;)

  Äsch du är verkligen ingen dålig mamma för att du behåller en del saker för dig själv, jag har inte heller en bebisbild som profilbild, melwin är ju inte jag så varför ska jag ha honom som profilbild? Däremot har jag lagt upp några bilder men mest för att vänner och släkt skulle få se honom efter att han kom till världen. :)

  SvaraRadera
 2. Det är väl upp till var och en om de vill lägga ut bilder på sina barn i FB. Många vill inte pga att de inte vill att bilderna på deras barn skall spridas. Jag vill inte heller bara ha mitt barn som fb profilbild, däremot har jag på oss båda. Sen har jag ett album men jag gillar kommentarerna ;)

  SvaraRadera
 3. Det var så lite så :D och nej, jag kommer inte heller lägga upp massa bilder på lilltjejen på facebook :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller lagt upp någon bild på Alma, inte en enda faktiskt.
  Och det tycker inte jag gör oss till sämre mammor för det =)

  Jag var inte själv i går, eller jo för visso. Jag åkte med min mamma (då jag inte får lyfta vagnen i och ur bilen) som var hos frisören i ca 2 timmar så då gick jag själv och kollade i affärer. Man blir ju lite feg men jag tänkte att det är lika bra att ta tag i det. Någon gång måste man ju ut =)

  SvaraRadera
 5. tack så mycket! Det är nog den finaste bilden på knodden hittills! :D

  Och nej, du är absoluut inte egoistisk! Jag har också en bild på mig som profilbild - det är ju ändå min facebook o inte Viggos.
  Jag gillar inte att alla mamma ska ha bebisbilder, tycker faktiskt det ser ganska fjantigt ut så fortsätt så!

  SvaraRadera
 6. den enda som blir snygg på bilder nuför tiden är smilla ;-) så hon får en plats tills ja kommit i form och är het igen heheeh

  lägg till mig på fb, klara jelbring

  kram på dej underbara egoisten ;-)

  SvaraRadera
 7. haha säääämsta mamman! dela med dig! vill ju se lilla anton ;)
  håller annars med tiny, eftersom jag inte "ser" ut som mig själv så får lilla Ava vara på min profilbild.
  annars så känner jag mig som världens sämsta mamma när man är ute och folk frågar om man har en bild på lillen i mobilen...nä det har jag inte lol

  SvaraRadera
 8. Men det är väl självklart att en bild på fejjan inte är ett mått på hur bra mamma man är eller hur mycket man älskar sitt barn?

  Det vet du ju innerst inne själv med :)

  SvaraRadera
 9. Bara idioter som har profilbilder på sina barn. DIN profilbild ska visa en bild av DIG. Det är ju inte ditt barns profil-sida.

  SvaraRadera
 10. lite hårt att kalla oss med vårt barn som profilbild för idiot...eller? ja menar do u know me?
  otroligt onödigt inlägg!

  SvaraRadera
 11. Sv: Tack så mycket!:)
  Man får faktiskt behålla sin egna identitet bara för att man blivit mamma! Behåll din bild på DIG på DIN facebook. Skit i vad alla "supermammor" tycker. Ha en bra kväll! Kram Johanna

  SvaraRadera