onsdag, december 08, 2010

Bästa amningskupor, Libero vs Natusan

Libero nursing pads: 40st för 47kr (1,17kr styck). Större än Natusans, bra uppsugningsförmåga. Bröstvårtan fastnar inte i amningskupan när den är blöt och torkar. En klar favorit :)

Natusan baby nursing pads: 50st för 50kr (1,00kr styck). Helt okej, bra uppsugningsförmåga. Dock fastna bröstvårtan i amninskupan om den är blöt och när bröstvårtan väl har torkat så får man rycka bort amningskupan (OUCH).

4 kommentarer:

 1. Jag hade lite svårt för Natusans då dom var ganska tjocka. Däremot finns det ett annat märke som ska finnas på apoteket tror jag (behövde endast kuporna i början) som hade ett litet nät i mitten som även luftade, de var väldigt bra speciellt i början då de är såriga och ömma.

  Jag fick ett par andra att testa från en försäljare som kom fram till mig i ett köpcentrum( fick en massa produkter att testa då han såg att jag hade barn och han hade just varit på möte med apoteket för att sälja in sina varor till dem) Dessa var typ gjorda av ett material som såg ut som silikon och man skulle fästa dem på bröstet så hängde de kvar där. Inte alls bra, man ska ju lufta dem och sånt så det fungerade inte, dessutom började de läcka....

  SvaraRadera
 2. Rekommenderar varmt Pigeon. Lite dyrare men ack så mycket bättre än alla andra märkena. Men bäst är ju egentligen tvättbara inlägg..

  SvaraRadera
 3. Jag använde aldrig sådanna en gångs..
  Fick sådana tvättbara.
  Men blev less på att tvätta hela tiden.. Hade 2 par, men ändå!

  SvaraRadera
 4. Jag använder Natusan. Tyckte Liberos var så tjocka då det nästan syntes igenom tröjan.. Dock håller jag med om att det fastnar med natusans.

  Anton är så söööt!!!

  Natti från oss

  SvaraRadera