tisdag, december 07, 2010

Vad är det för fel på folk #2

Anledning #22 till varför man måste ha speglar hemma

Vilken grym fotograf jag är!
Nej, jag är varken ödmjuk, snäll eller sympatisk (som svar på alla anomyma som tycker jag är dum)

Men helt ärligt nu, taxklackar i combo med spetstights, mini mini kjol, läderjacka och jeansskjorta.... och att hon dessutom är lite knubbig... det går ju fan inte ihop! Var för sig kan plaggen vara fina och i andra kombinationer, but this??? COME ON!

8 kommentarer:

 1. HAHAHA du är bäst!!!

  SvaraRadera
 2. hahahaha jag håller verkligen med dig till 1.000%

  SvaraRadera
 3. hahahha jupp, im on yr side!!!

  SvaraRadera
 4. Det snyggaste är ju hennes kritvita fötter!!! Haha

  SvaraRadera
 5. OK att tjejen inte fick till det, men detta är lite över gränsen, att ta en bild på någon som jag förmodar absolut inte gjort dig något personligen och sedan lägga ut på bloggen.

  Nu är du iförsig säkert snygg i de flestas ögon, men om någon ville exemplifiera något med en smygtagen bild som du sedan hittat på någon diverse blogg hade det nog inte vara så kul. Jag hade iaf stängt inne mig i ett år minst, om samma sak hade hänt mig. Det är ju obehagligt om folk ska ta smygbilder på varandra och ännu värre föreviga dem ute på nätet...

  Var bara glad att du begåvats tillräckligt för att se fin ut :)

  SvaraRadera
 6. SV: Gällande bilden och mitt inlägg:

  Nu är det så att det inte är jag som tagit bilden, never the less så är det ändå jag som publicerat den. Jag har tidigare skrivit ett liknande inlägg och i det fallet gällde det en kille, ingen reagerade och tyckte det är hemskt då eller när fotografer tar smygbilder på kändisar, det upprör inte heller folk men när det är en bild på en 'girl next door' så upprör det folk då man gärna personifierar sig med henne.

  Jag tycker inte att det är så illa då ansiktet inte syns och jag skulle inte ta illa upp om någon la ut en anonym bild på mig (där varken ansikte eller namn lämnas ut) för att exemplifiera dålig klädsmak. Det finns massor med männinskor som inte tycker att jag får till det alla gånger... och det får jag ju ta, det är deras åsikter som jag ändå måste respektera.

  Hur som helst, det var inte riktigt menat att man skulle ta inlägget på allvar och jag förstår att många tycker att det var/är på gränsen. Jag skrev inte inlägget för att jag anser mig vara den snyggaste eller att jag har bättre klädsmak utan mer som en heads up på vad man inte ska kombinera (enligt mig).

  Kram,
  Elaka Anna

  SvaraRadera
 7. Jag minns faktiskt det där inlägget med killen och strumporna (tror jag att det var). Första reaktionen skrattade jag. Men sen tänkte jag ändå att det var sisådär att publicera bild på någon stackars kille med vad vi uppfattar med dålig smak :) Men du har rätt i att det känns värre när det är en vanlig tjej. Konstigt nog.

  Kändisar är i en liten annan liga, dels för att de har delvis gett sig in i leken själva och dels för att de bör vara förberedda och kan säkert hantera sådan kritik bättre än en vanlig tjej. När jag var yngre tyckte jag också att det var OK att klanka ner på kändisar, men ju mer tiden går desto mer illa berörd blir jag av negativa kommentarer generellt (och då gäller det snarare kroppar än klädstil) som skrivs på internet. Nu tycker jag iförsig inte att du är så illa, du är ju inte anonym eller nåt, men när vi ändå är inne på det ämnet vill jag bara förklar hur jag tänker, att det är hemskt att ge icke-konstruktiv dålig kritik till någon som inte bett om det, och det borde gälla både kända och "vanliga döda". Jag försöker iaf leva efter den principen själv, med medvetenheten om att ingen - inklusive och framförallt mig själv - är perfekt, och att vi alla vet våra egna brister och behöver inte få dem smetade i ansiktet, framförallt när det gäller det kroppsliga - stil och attityder tycker jag man gärna får diskutera öppet så länge man gör det någorlunda vettigt och inte anonymt.

  Jaja nu lät jag som urtråkig moralkärring. Men med det sagt vill jag tillägga att jag gillar din blogg anyways och jag gillar att du inte sugarcoat:ar allting :)

  SvaraRadera
 8. Herregud vad massa moraltantar det finns i världen? Ingen som kan ta lite galghumor? Om man ska föregå med gott exempel måste man faktiskt ha ett dåligt exempel också! Go Ana!

  SvaraRadera