söndag, december 05, 2010

Vad är det för fel på folk?

Igår när jag satt och myste lite med Anton så kom det en tjej och skulle sätta sig brevid mig för att äta sin glass, men vad gör bruden... jo hon sätter sig på golvet bakom stolarna och hon hade enbart strumpbyxor (hon använde de som tights) och en kort tröja på sig.... men hon satte sig ändå med särade ben och blottade sin chichi för hela Nacka Forum.

WTF! Bitch be loco!!

BTW, hatar man inte tjejer som tror att de har tights på sig fast det är enbart strumpbyxor så man ser deras trosor och allt (eller så har de tights som är 5 storlekar för liten så den är uttänjd till max). Tyvärr så är det samma tjejer som oftast har korta tröjor till... istället för något som at least täcker rumpan... och lika ofta är det tjejer som är skit feta av storleken större (för en skinny girl skulle kunna pull it off) 

5 kommentarer:

 1. Haha förstår precis vilken typ du pratar om. Jag blir också lätt äcklad av sånna tjejer.

  Bra blogg, läser ofta men är jätte dålig på att kommentera.

  /Lina

  SvaraRadera
 2. jag gillade din blogg ända tills nu. Fy vilken nedvärderande sätt du har att se på din omgivning. Var kommer föraktet ifrån? Synd, för jag trodde inte att du var så omogen och spydde galla över folk bara för att du inte tycker att de klär sig på ett sätt som behagar dig. Tänk om folk skulle gå runt o håna dig för att du sprutat in saker i läpparna eller förstorat brösten. så tråkigt att behöva läsa om sånt. Tar bot charmen från din annars så fina blogg.

  Mvh
  Jasmine

  SvaraRadera
 3. Hej Jasmine,

  Synd att du känner så, men precis som alla andra så har även jag saker som jag kan störa mig på. Att visa rumpa är en av dessa saker... Alla behöver inte hålla med men jag tycker att tights ska täcka rumpa inte visa den. Jag mår jätte illa över små 17-åriga flickor som går runt med korta tröjor över nästan helt genomskinliga tights/strumpbyxor och blottar allt. Visst finns det tights som är menade att ha som byxor men jag tror det är ganska klart att det inte är dessa jag pratar om. Not my cup of coffe!

  Att jag fyller ut mina läppar och har opererat mina bröst är inget som jag sticker under stolen med (har ju gjort massor med andra saker oxå hahaha) och visst finns det folk som tycker sånt är dumt men det får de tycka :)gillar de inte mindre för det.

  SvaraRadera
 4. Ser att du vart i mina hoods =) Jag är ju alltid i forum och går runt och pratar skit om alla. HAHA för jag e ju sååsnygg själv. Men jag fattar inte grejen med att visa rumpan i tight och att dom ska vara så nötta att man ser igenom USCH, Jag hade en tröja idag som jag var orolig att den krympt i tvätten så min rumpa kanske syntes men jag hade lång jacka som tur var =)

  SvaraRadera
 5. Jag håller med. Jag tycker att om man har strumpbyxor ska man ha något som täcker rumpan - man ska inte se trosorna. Likaså gäller leggings. Har man treggings är det väl en sak men just leggings.. ser inte bra ut. Har själv råkat få på mig en för kort tröja och ser ut som att man tappat kjolen som mamma säger, haha. Lite uppmärksamhetsvarning över det hela och de flesta tonåringar går klädda sådär idag. Undra varför.

  Och klart att det kan upplevas som stötande när någon sätter sig vid en och särar på benen så att man ser allt.. inte fräscht. Okej, man behöver inte titta men inte så lätt att undgå.

  Kram!

  SvaraRadera