måndag, december 06, 2010

Jasmine, hoppas du läser detta :)

Jag har tydligen upprört en läsare (anonym/Jasmine) med mitt inlägg 'Vad är det för fel på folk' :

Jasmine sa...
"jag gillade din blogg ända tills nu. Fy vilken nedvärderande sätt du har att se på din omgivning. Var kommer föraktet ifrån? Synd, för jag trodde inte att du var så omogen och spydde galla över folk bara för att du inte tycker att de klär sig på ett sätt som behagar dig. Tänk om folk skulle gå runt o håna dig för att du sprutat in saker i läpparna eller förstorat brösten. så tråkigt att behöva läsa om sånt. Tar bot charmen från din annars så fina blogg."

Mvh,
Jasmine


Mitt svar:
Hej Jasmine,

Synd att du känner så, men precis som alla andra så har även jag saker som jag kan störa mig på. Att visa rumpa är en av dessa saker... Alla behöver inte hålla med men jag tycker att tights ska täcka rumpa inte blotta den. Jag mår jätte illa över små 17-åriga flickor som går runt med korta tröjor över nästan helt genomskinliga tights/strumpbyxor och blottar allt (det kan finnas undantag, jag har sett tjejer med perfekta kroppar som kan bära upp sånt men...). Visst finns det tights som är menade att ha som byxor men jag tror det är ganska klart att det inte är dessa jag pratar om. Not my cup of coffe!

Att jag fyller ut mina läppar och har opererat mina bröst är inget som jag sticker under stolen med (har ju gjort massor med andra ingrepp också... hahaha) och visst finns det folk som tycker sånt är dumt och hånar sånna som mig, men det får de göra, jag gillar de inte mindre för det.

(Btw, jag har skrivit massor med nedvärderande inlägg förr, konstigt att du inte reagerande tidigare)

Puss,
Anna

12 kommentarer:

 1. Men gud JASMINE läs inte den här bloggen om du är känslig.... Vi som har lite klass KAN säga/skriva sånt. Mitt stora nöje är att läsa denna blogg och se nån som tänker precis som jag och många andra. tyvärr är de bara få som vågar säga nåt högt. GO GO Anna och lille anton

  SvaraRadera
 2. Vadådå? :) varför måste du vänta? Vi spelar på kvällarna när Alva somnat :) går hur bra som helst! Lär ju bli mindre nu när bästa bebis kommer iofs :) men ja.. Ska bli skoj att se hur Cataclysm är :D

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Det enda som är förolämpande här är hånet mot alla oss som tvingas se på när vissa flashar privata delar som inte borde se dagsljus bland folk. Och då menar jag ju självklart rumpa och liknande :)

  Tack för din kommentar hos mig förresten :)

  SvaraRadera
 4. Ja fika är kul men hur vet jag att du inte är nån snuskgubbe som egentligen vill ta nakenbilder på mig ?=)

  SvaraRadera
 5. Haha herregud...men sluta läs då Jasmine.

  Ang bvc så går vi på en här vid odenplan. Vet du att jag gick på samma som Anton när jag var liten! :)
  Tack för kommentaren! Den värmde när man fortfarande känner sig som en tjockis ;)

  Ha en underbar dag idag sötnosar!

  SvaraRadera
 6. Det finns säkert extremt många som stör sig på dig (jag är en av dem) men som inte orkar lägga energi på att kommentera dina löjliga inlägg. Du säger att du har hög IQ och det har du säkert men du saknar ngt som är viktigare. Ödmjukhet. Nu tycker väl du och säkert en del andra att jag inte behöver läsa din blogg om jag stör mig på den men det är ju det som är det roliga. Att läsa och skratta i smyg åt diverse patetiska inlägg. Grow Up!

  SvaraRadera
 7. Varför kan inte folk stå upp för vad dom säger och inte vara anonyma GROW UP

  SvaraRadera
 8. Ja alla med sitt. Och sina kroppar.

  Alltid tyckt mitt grannland Sweden är ett mini-USA på många sätt bla gällande kroppsfixering.

  Men inget fel i det.

  SvaraRadera
 9. helt seriöst? vad är det att ta illa upp för?
  Jag tror nog att 9 av 10 människor reagerar, precis som du säger när man ser små 15 åringar springa runt med genomskinliga strumpbyxor, och man ser hela rumpan, eventuellt en liten stringtrosa eller spetstrosa.

  Alltså, vem gör inte det? jag ser dem överallt när man är ute på stan, och tänker alltid "ahmen vafan" när jag ser sån skit. Tycker det ser osmakligt ut. Vill jag se folks underkläder eller rumpor så kan jag köpa slitz.

  Sen är det såklart inte alla 15 åringar som klär sig så, finns många äldre också, the point is att jag är iallafall inte intresserad av att se folks underkläder, och det stör mig och jag reagerar på det. & det är jag inte ensam om.. Vad är det för fel på det?

  SvaraRadera
 10. Tycker du är helt underbar både som person och bloggerska. Det finns tydligen människor som inte förstår sig på dig men du är min idol och jag ser upp till dig. Fortsätt att vara som du är.......

  SvaraRadera
 11. Blir nyfiken angående vad för ingrepp du har gjort? Jag gör ju läpparna och tar botox och skall förminska mina bröst när jag kläckt ut alla mina ungar. (Tycker att det är lite jobbigt att ha I-kupa 70 just nu) Jag har skrivit en del angående plastikkirurgi i min blogg och jag är för det så länge man gör det av rätt anledningar och för sig själv. Jag tycker också att det skall se naturligt ut och jag hade inte trott att du hade opererat dig när jag titta på dina bilder. Kram till er :)

  SvaraRadera
 12. Kör på och skriv det du vill, det är ju DIN blogg! Ang ingreppen, kör på där med, du är snygg och dina läppar är fina. Kan folk sluta vara avundsjuka, fixa er själva istället för att gnälla på folk som faktiskt gjort det och jävligt bra dessutom!!!

  Skönt och ärlig blogg! Och självklar en supersöt liten prins <3

  SvaraRadera