torsdag, november 04, 2010

Babygruppens gravidkalender

Ett hett tips till alla gravida som äger en Iphone är att ta hem Babygruppens gravidkalender från appstore, den är helt gratis och jätte bra. Sök bara på "babygruppen"

7 kommentarer:

 1. jag har typ 6 olika appar hahaha.. :P skönt att vara sååå nära bf. jag har 12 dagar kvar (16e nov). men som sagt. vill föda nu! min mamma tror jag föder 10e. hon brukar ha rätt men får se vad som händer..

  SvaraRadera
 2. Tack vad snällt sagt! :) Ja hon är underbar men sen så har jag ju en väldigt subjektiv syn på saken ;) Du har själv fina bilder i din blogg.

  SvaraRadera
 3. Hhaha denna appen var söt, tråkigt att Htc hd2 inte har apps. :/

  SvaraRadera
 4. Synd att du inte tipsade om det tidigare för nu är det försent. Vi fick en pojk natten till torsdag. I stort är det bara du i bloggvärlden kvar. Bli inte igångsatt, det var varken skönt eller trevligt. Hoppas du får en naturlig förlossning som går bra. Jag blev både igångsatt och blev snittad. Mer detaljer kommer på min blogg när vi får åka hem från BB. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. DU när man är jättegravid kan man inte bara sluta blogga då tror alla att du föder... Gör du de?

  SvaraRadera
 6. Nu är man bra nyfiken på om er lilla prins kommit med tanke på hur "tyst" det varit här inne de senaste dagarna. Hoppas allt går/gått bra!

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 7. Håller med de 2 senaste kommetarerna, nyfiken på om eran lilla bebis kikat ut nu :)

  SvaraRadera