tisdag, november 30, 2010

Min mage 15 dagar efter förlossning


Mage 15 dagar efter förlossning
Nu har jag gått ner 9 kg och det är ca 3 kg kvar innan jag är helt nöjd (1 kg kvar till jag når min inskrivningsvikt, dvs den vikten jag hade innan jag blev gravid). Magen har sjunkigt ihop riktigt bra, inga strechmarks och ingen löshud... bara lite otränad och halvdegig mage... nu ser jag ut som en halvtaskig 17-årig skank som ätit lite för många bullar :P

Det kanske kan bli en beach 2011 för mig :D

11 kommentarer:

 1. KUL FÖR DIG VERKLIGEN...Själv har jag gått ner 7 hg på en vecka och har 5 kg till min inskrivningsvikt och 9 kg till den vikt jag vill ha så kul för dig. Colin är ju nu då 11 månader snart

  SvaraRadera
 2. Grattis :) Jag gick ner 10 kg på två veckor och har kvar 4 till inskrivnings vikten. Dock var det en månad sen jag vägde mig sist ;) Hahah vågar typ inte för jag har bara ätit en massa gott. Men inga märken iaf och nu har det gått 6 veckor sen förlossningen så träningen börjar nästa vecka. Dior mascaran använder jag också för den är bäst!

  Dottern min har inte heller några rutiner ännu. Alltid när jag tror att nu har vi rutiner total ändrar hon sig. Men jag lovar man blir mer lugn och säkrare hela tiden så det kommer att kännas mycket bättre. Plus att de behöver inte äta lika ofta efter bara några veckor. Nu kan hon tom sova 6 timmar på raken. Kramar till er!

  SvaraRadera
 3. fan va snygg du är!! Hoppas man har samma tur själv..skulle vara väldigt skönt att återgå till samma kropp man hade innan, känns faktiskt som att det inte kommer vara såå svårt..Men det återstår att se!

  Förresten, tänk på att äta ordentligt om du ammar! läste igår att en kvinna vanligtvis behöver ca 2100 kalorier om dagen, en gravid kvinna 2500, och en kvinna som ammar ca 3000 kalorier. Så du kommer raaaasa i vikt om du inte får i dig ordentligt, det är nog en balansgång att hålla dock. Inte äta för mycket men inte heller för lite för man vill ju inte se ut som ett benrangel!

  Hur som helst, sjukt snygg är du! Så var nöjd :)

  SvaraRadera
 4. Gryyyyymt bra gener där du!!! Tänk alla de stackars tjockisarna som aldrig blir smala igen =S

  SvaraRadera
 5. Ja jätte snygg är du! =) Det gick lika fort för mig också! ;) Så skönt! Känner igen mig i precis allt du skrivit! Vilka hot mamas vi kommer vara på stranden i sommar ;) hehe!

  SvaraRadera
 6. Ja, somliga har det bra :) Tillåt mig att vara avundsjuk.

  SvaraRadera
 7. Buhuuu jag har 10 kg kvar! Hua! Grattis till dig :)

  SvaraRadera
 8. Du är jätte fin verkligen! Och grattis till din fina kille, så söt och fint namn. Kram

  SvaraRadera
 9. Så vacker du är!(skrev exakt vad jag tänkte,hoppas du inte tycker att det är cheesy/töntigt!)

  SvaraRadera
 10. Håller med övriga, du är så vacker!

  SvaraRadera