onsdag, november 24, 2010

Silver fruktskål

Fick denna fina set från min mamma och pappa som present för att jag varit så duktig och fött lille Anton :) Det är två ljusstakar och en stor fruktskål i ren silver... handmade...

Tack mamma och pappa för den fina presenten. Jag, Andreas och Anton älskar den :D


5 kommentarer:

 1. Vilken pampig fruktskål, jätteläcker!
  Jag är beräknad till den 2 mars, så jag har drygt tre månader kvar, längtar så!

  SvaraRadera
 2. Det blir faktist bättre ju äldre de blir, ibland när lillan sover en massa så saknar jag henne som fan haha, när hon är vaken önskar man att hon skulle sova en stund för att få lite tid.

  Men njut nu i början, trots att man får så lite sömn så klarar man av det på något sätt, och vips så är den tiden förbi och man saknar det där lilla knytet :)

  SvaraRadera
 3. efter jag börjat med dropparna så vaknar han bara 2ggr per natt :) men somnar ganska snabbt igen efter han fått mat!
  Innan så kunde han skrika i flera timmar på nätterna...höll på att bli galen där ett tag!
  så dropparna funkar för oss iallafall..dom finns på apoteket bakom kassan i deras kyl..alltid värt att testa...inget som är farligt alls.

  Ps: skit snygg skål ;)

  SvaraRadera
 4. Hej jag lånade en bild från din blogg, fikan från förlossningen, till ett av mina inlägg. Hoppas det inte är några problem, säg gärna till så tar ja bort den då :)

  SvaraRadera
 5. Grattis vackra du till er supersöta son. Så kul att följa er eftersom våra små söner ju är nästintill jämngamla =) Jag är dock dålig på att kommentera i dessa dagat, hinner liksom inte med en unge på armen men jag kikar in här allt som oftast iaf :-)

  Kram/Anna

  SvaraRadera