onsdag, november 24, 2010

Dag 8 med baby

Fick 3 timmars sömn igår natt, och nu har jag försökt trösta Anton i över två timmar... Han har tydligen riktigt ont i magen :(. Nu ligger han och tröstammar, får se om han somnar snart... Jag är sååååååååååååååå trött BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 kommentarer:

 1. Ett tips som jag fick från en kompis som hade ett barn med kolik var att lyfta upp bebis så han har magen mot din axel (ganska högt upp men själkvklart ska man vara försiktig) och så ska man buffa lite på rumpan.

  Hon sa att det gjorde underverk på deras lilla tös när hon var som värst. Så man håller bebis med ena handen och med den andra buffar man lite lätt på rumpan.

  Jag brukade hålla lillan under armen det var enklast så och medans den andra var fri, hon blev lugn samma sekund.

  Hoppas det går bra med A, min flicka gav mig ett helvete ikväll då hon vägra sova. Fick henne i säng nyss.

  SvaraRadera
 2. usch jag förstår dig verkligen...Oliver höll oxå på så där efter han blivit en vecka..köp minifom droppar och testa..för det ska göra så att gaserna passerar lättare! för nu har han fått i sig dropparna i 2dagar..vilket resulterat 2 nättera sömn :) så jag tror att dom funkar!
  lycka till

  SvaraRadera
 3. åh stackare som inte får sova. Jag har inte vart vaken en hel natt sen ungen föddes. Ska nog pussa lite extra på han idag för att han vart så duktig bebis

  SvaraRadera
 4. Oj stackarn, både bebis och du. Som Mrs A sa, när vår lille på BB gallskrek fr första gången blev vi helt förlamadde typ och visste inte vad som var fel. Då kom en sköterska in och gjorde precis så där och han blev lugn.

  Kan även rekommendera Sempers magdroppar!

  Måste tillägga att du ser otroligt bra ut, shit, var det verkligen du som födde ungen för lite mer än en vecka sedan??

  SvaraRadera