torsdag, november 25, 2010

Pampers eller Libero?

Måste fråga vilken blöja ni använder till era barn. Använder själv pampers strl 1 just nu men den läcker ibland. Två nätter i rad märker jag att Antons rygg är blöt, inte kan det vara svett... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

10 kommentarer:

 1. Brukar läsa men med en liten ettåring så har jag sällan tid att kommentera, allt måste gå i rasande fart :-)

  Vi tyckte att Huggies fungerade bäst, iallafall för pojkar, deras Super Dry är suveräna men tror att dem bara finns i större storlekar? Men som sagt, Huggies (newborn) var jättebra så vi har varit det märket trogna. Pampers blir så våta och sladdriga tycker vi, har testat några paket då och då men blivit besvikna. Libero har vi bara testat byxblöjorna när vi varit i Sverige och han var över året men de fungerade också helt ok.

  SvaraRadera
 2. Vi använder libero här hos oss. Tycker att pampers läckte och så blev Vincent så röd i rumpan av de så vi bytte o nu är livet mycket bättre!

  SvaraRadera
 3. vad olika det kan vara =) vi gillade inte libero för de luktar liksom kiss oavsett om de är blöta eller inte, även deras våtservetter luktar kiss...hahaha så vi använder oss av pampers som aldrig har läckt för oss =)
  men det där är ju nått som man måste prova sig fram, kan säga att ni inte behöver pröva icas egna...det är som att vira papper runt ungen..så prassligt och oglammigt ;-)

  kram på dej o din söta söta son!

  SvaraRadera
 4. I början läckte det oavsett vilka jag använde, och jag kollade även så att blöjan satt bra också. Men detta försvann av sig själv efter några veckor.

  Men vi har använt libero och de har varit bäst, lillan har inte haft röd rumpa en enda gång (kanske liiiite blöjeksem men detta fixas direkt med lite salva och att lufta lilla rumpan).

  Har för mig att Libero även är billigast, spec på willys :) Där får man hela 90 (tror jag) blöjor för 98 kr...det går åt en massa faktiskt :)

  SvaraRadera
 5. Vi slängde faktiskt ett halvt paket Pampers för jag tyckte de var värdelösa! Läckte hela tiden! Vi kör Libero stl 1 och dom är suveräna!! Har provat olika våtservetter också och måste säga att ICAs parfymfria med aloe vera är bäst.... :)

  SvaraRadera
 6. Vi hade också pampers först, som vi tyckte funkade bra, men de läckte ibland. Nu har vi libero som också funkar bra, de har även läckt nån gång. Libero är ju lite tjockare än pampers.. Jag tyckte båda funkade bra =) Kraam!

  SvaraRadera
 7. Håller med; pampers läcker, använd libero :)

  SvaraRadera
 8. Vi använde Libero i början efter som det var vad som fanns på sjukhuset, först prematur storleken och sen ettan. När vi började köpa hem själva så prövade vi Pampers också och jag gillar båda två. Men vi köper mest Libero nu eftersom vi har så många kuponger från dem.

  SvaraRadera
 9. Vi använder Libero (just nu stl.3). Tycker Pampers sväller upp som en ballong då det är kiss i den...

  SvaraRadera
 10. ett sent grattis tills sonen! Helt missat att du fått :$

  vi har provat både pampers o libero och åda har läckt någon gång så vi kör på det som står närmst i hyllan bara :)

  SvaraRadera